Archive for the ‘Gyula’ Category

Gyula Wellness Szilveszter 2016

Szilveszterezzen Gyulán! Töltse az év utolsó napjait és az újév első napját egy gyulai szállodában, kellemes környezetben, pihenéssel, wellnesszel.

Irány Gyula!

„Barátaink ajánlására úgy döntöttünk, idén nyáron ellátogatunk Gyulára. Különösen dicsérték a szépen kialakított belvárost és a gyulai Várfürdőt, főleg az idei év szenzációját, a családok fürdőjét, az Aquapalotát. Említették, mennyire feltöltődtek az út során ám, a pihenésen túl meglepetésként érte őket a város temérdek kulturális programja és nyüzsgése. Áradoztak a fesztiválok és kulturális rendezvények sokszínűségéről, […]

Hotel Erkel***/**** Gyula …az egyik legjobb

A Hotel Erkel az egyik legkedveltebb szálloda belföldön, hogy miért szolgált rá erre a népszerűségre?

Hotel Erkel Gyula Szilveszter

TELTHÁZ VAN NINCS TÖBB SZABAD SZOBA! Szilveszterezzen Gyulán a város legnagyobb szállodájában! A Hotel Erkel szálloda közvetlen átjárással rendelkezik a híres Gyulai Várfürdővel, így egy fűtött folyosón át fürdőköpenyben is át tudnak menni a szálloda vendégei. Az Erkel Hotel Gyula 2 épületből áll, a 3 csillagos Munkácsy szárnyból és a teljesen felújított 4 csillagos Dürer […]

Gyulai étterem a TOP50-ben

Egy régi, földszintes, alföldi házban működik a Várkonyi bisztró és bár. Az étterem vadonatúj. Az utcafrontra és egy hangulatos, belső udvarra is nyílik terasz.

Corso Boutique Hotel Gyula vélemény

A Corso hotel 20 szobás kis szálloda, a standard, superior szobák is nagyon szépek, modern divatos stílusúak, rendkívül stílusos berendezésűek, minden szobában klíma, minibár, szobaszéf, telefon, LCD televízió, Wi-Fi biztosítja a kényelmet.