Kezdőlap Balaton

Ha nyár akkor Balaton, ha Balaton, akkor Hajózás!

5676

Ha nyár akkor Balaton, ha Balaton, akkor Hajózás!

A Balatoni Hajózási Zrt. a legnagyobb tradicionális hajózási társaság a Balatonon. Tevékenységeink közül a legjelentősebb a hajózás, így idén is színes és új hajóprogramokkal várjuk a kicsiket és nagyokat a Balatonon. A főszezonban, július 7. és augusztus 26. között, sokszínű programkínálatunkból minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

  • menetrendi hajójárat
  • gyorshajójárat, vízi-taxi
  • élményhajózás
  • 1 órás sétahajó
  • Mastercard Varázshajó
  • Minimax gyerekhajó
  • Mastercard Bulihajó
  • kompközlekedés

Menetrendi hajójárat

A Balatonon 22 kikötőből indulnak menetrendi hajójárataink, melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek, turisztikai célpontok. Főbb kiránduló útvonalainkon hajóink naponta több alkalommal indulnak. Hajóinkon és kikötőinkben utasaink kényelmét szolgálja az új, ingyenes wifi internet szolgáltatás. Az élményhez Hajó visz!

Gyorshajójárat, vízi-taxi

A gyorsaság és a plusz élmények kedvelőinek ajánljuk gyorshajóinkat. Gyorshajó járatunk Siófok – Balatonfüred – Tihany között, illetve Fonyód – Badacsony között naponta több alkalommal közlekedik, így gyorshajóinkkal kényelmesen és gyorsan érhetik el úticéljukat.

Élményhajózás

A gyorsaság szerelmesei 10 perces élményhajózás keretében próbálhatják ki a száguldás élményét, akár a barátokkal, akár a családdal, munkatársakkal, egyedül vagy párjukkal, hisz az élményhez Hajó visz!

Balatoni Hajózás – élményhajózás
Balatoni Hajózás – élményhajózás

1 órás sétahajó

Ha kikapcsolódásra vágynak, akkor egy 1 órás sétahajózás keretében gyönyörködhetnek a táj szépségében, melyet egy fotó sem ad vissza! Sétahajójárataink 18 kikötőből indulnak a főszezonban.

Naplemente járatunk 10 kikötőnkből várja a romantikára vágyókat. Az 1 órás hajóút alatt megcsodálhatják a gyönyörű balatoni naplementét egy pohár pezsgő vagy üdítő mellett, hisz nincs annál szebb, mint látni a lebukó nap csillogását a tó vízén.

Mastercard Varázshajó

Mastercard Varázshajó programunk, varázslatos programmal, mintegy 10 kikötőből fut ki a nyári szünetben a kicsik legnagyobb örömére. A hajóút során varázslatos műsor és lufihajtogatás várja a gyermekeket.

balatoni-hajozas-4
Balatoni Hajózás – Minimax hajó

Minimax gyerekhajó

Nyáron is várja a családokat a Minimax gyerekhajó, mely idén Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból indul. A másfél órás hajóprogram alatt játszóház, arcfestés és gyermekzenekarok szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat.

Mastercard bulihajó

Minden korosztálynak nagy élményt nyújt a Mastercard Bulihajó, melynek fedélzetén a Balaton közepén bulizhatnak a kedvenc számaikra. Retro és mai slágerek gondoskodnak a jó hangulatról

Kompközlekedés

Új programjaink és szolgáltatásaink mellett kompjainkkal továbbra is könnyen és gyorsan elérhető az északi vagy a déli part. A kompok 40 percenként közlekednek Szántódrév és Tihanyrév között, de megnövekedett forgalom esetén a kompjáratokat sűrítjük.

balatoni-hajozas-5
Balatoni Hajózás – kompközlekedés

Vitorlázás

A vitorlázás szerelmeseit a Balaton legnagyobb vitorláskikötő láncához tartozó 11 vitorláskikötőnkben várjuk április 1. és november 30. között. Kikötőinkben szakképzett, ügyfélbarát kikötőmesteri szolgálattal, páratlan természeti környezetben minőségi szolgáltatásokkal várjuk a vitorlázókat.

Az élményhez HAJÓ visz

www.balatonihajozas.hu

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email