Kezdőlap Balaton

Még hogy a Balcsiparton csak a pancsolni lehet?

2413

Még hogy a Balcsiparton csak a pancsolni lehet?

Sokaknak a napozás, a pancsolás jut eszébe a Balatonról, illetve hogy országunk legnagyobb tava. De ne feledkezzünk meg arról a temérdek programlehetőségről, amit a Balaton vize és partja egyaránt szolgáltat nekünk. A nyári időszak pedig még a megszokottnál is nagyobb vonzerővel csábít mindenkit.

A Balaton nyári fővárosa; Siófok idén is remek élményeket tartogat vendégeinek. A Siófoki Nagystrand állandó folyamatos rendezvényekkel várja a strandolni vágyókat, fehér homok, plázs hangulat…

Ha azonban valaki tart a magaslatoktól, akkor sem marad programok nélkül. A siófoki Nyári Esték programsorozat is tartogat meglepetéseket, de júliusban újra megrendezésre kerül a Siófoki Jazz Fesztivál is.

A tópart éjszakai élete is sokakat csábíthat, ha a forró nappalok után vágyunk egy kis esti hűvösre, egy kellemes koktélra, vagy egy jéghideg sörre, esetleg valami pörgős, táncos-zenés kikapcsolódásra.
Siófok Petőfi sétánya éjszakába nyúlóan várja a szórakozni vágyókat.

És, ha már beszéltünk szórakozásról, kultúráról és egyéb lehetőségekről, akkor ne feledkezzünk meg azért a víz nyújtotta élményekről sem, mint a horgászat, a vízi biciklizés, a különféle vízi sportok, a hajózás és természetesen a fürdőzés. Szóval ennyi program minimum 1-2 heti aktív kikapcsolódást nyújthat.

Ha pedig eldöntöttük, hogy belefér ebbe a nyárba egy pár nap vakáció, vagy esetleg ennél több is, akkor a tökéletes pihenéshez a Balaton part szállodái is hozzájárulnak kényeztető szolgáltatásaikkal.

Siófok szíve csücskének szállodája, a Petőfi sétánytól és a Balaton parttól mindössze 150-200 méterre fekvő SunGarden Hotel a wellness és gasztronómiai kínálaton túl kedvező ajánlatokkal és meglepetés programokkal is kedveskedik vendégeinek hozzájárulva a maradandó emlékek szerzéséhez.

A SunGarden a 3 éjszakánál hosszabb időre foglaló vendégeket meghívja egy kellemes balatoni hajózásra, így a wellness élmények mellett teljes lehet a balatoni élmények sora is.

Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni.

A Sungarden Hotel ajánlatai >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email