Kezdőlap Balaton

Nyaraljon a Két Korona Wellness Hotelben Balatonszárszón!

2618

Miért éppen Balatonszárszó, miért éppen a Két Korona Konferencia és Wellness Hotel?

Nehéz a választás, ha az ember családi nyaralást tervez. Külföldre utazzunk, vagy belföldre? A Balatonhoz, vagy csak szimplán egy wellness hotelbe? Egy biztos, ha itthon maradunk, mindenképpen érdemes a továbbra is nagy népszerűségnek örvendő magyar tengert megcélozni és minimum pár napot egy igazán családias wellness hotelben eltölteni. Balatonszárszón, a sokat emlegetett családosok paradicsomában, a Két Korona Konferencia és Wellness Hotel falai között családi nyaralásunk biztos helyszínre talál.

Itt minden rólunk, családokról szól: Reggelinél tejbegríz a kicsiknek, egy életnagyságú SÜSÜ sárkány a lobbyban, és a wellness részleg élményoázisa, amit higgyék el, nem csak a gyerekek fognak élvezni.

Tipp:
Nézze meg a Két Korona Wellness Hotel akciós ajánlatait >

Az élménymedencében sodrófolyosó, hátmasszírozók, nyakzuhanyok, feltörő gejzírek biztosítják szórakozásunkat és egy különálló pezsgőfürdő járul hozzá relaxációnkhoz. Ha éppen hidegebb, esősebb napokon tartózkodunk a szállodában, keressük fel a finn szaunát, vagy gőzfürdőt is, ahol a méregtelenítés mellett immunrendszerünk erősítéséről gondoskodhatunk. Ha időnk engedi, mindenképpen látogassuk meg a szálloda masszázsvilágát, ahol beválthatjuk szobakártyánk mellé kapott kedvezményes masszázsutalványunkat és szakszerű kezek között mérik fel fizikai állapotunkat.

ket-korona-balatonszarszo-4

Szikrázó napsütésben még a szállodát sem kell elhagynunk és máris egy kültéri medencében csobbanhatunk, ahol koktélrendeléseinket szívesen felveszi és szervírozza az étterem barátságos személyzete.

Apropó étterem: Nyaralásunkkor felüdülésként szolgálhat számunkra, hogy reggel és este is svédasztalos kínálattal várnak, így biztosan megtaláljuk az ízlésünkhöz leginkább passzoló ételeket és ehhez külön éttermet sem kell keresnünk. A választék sokszínű. A nemzetközi konyha remekei mellett a magyaros ízek is felsorakoznak a palettán, mi pedig nem győzzük dicsérni a szakács munkáját. Lehet szó vegetáriánus, diabetikus, glutén-, tej-, tojásmentes étkezésekről, a szálloda kitűnően helyt áll különleges igényeink kielégítésekor.

ket-korona-balatonszarszo-2

A nagy kánikulában érdemes a szállodai falain kívül is szétnéznünk és például meglátogatnunk a balatonszárszói központi strandot, ahol óriáshomokozót, SÜSÜ büfét, ugrálóvárat, és csúszdát is birtokba vehet a család. A strand bekerített, ennek ellenére nincs belépő. Ha pedig a 10 perces sétatávolságot inkább autóval tesszük meg a szállodától a strandig, biztosak lehetünk benne, hogy a parkolással sem lesz gondunk, hiszen ingyenes, kiépített parkoló várja a látogatókat.

Balatonszárszói nyaralásunk alkalmával ne hagyjuk ki a Csukás Színház színes előadásait, ami garantáltan szórakoztató időtöltés lesz minden életkorban.

Aki tehát egy felhőtlen balatoni nyaralásról álmodik, válassza Balatonszárszót, és a Két Korona Konferencia és Wellness Hotelt, ahol élmény a nyaralás.

Tipp:
Nézze meg a Két Korona Wellness Hotel akciós ajánlatait >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email