Kezdőlap Balaton

Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegy

3778

A Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegy a minőségi pihenés, az elvonulás ideális helyszíne. Vendégeinknek, akik ellátogatnak a Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen található szállodánkba, kimagasló gasztronómiai, borkultúra és wellness szolgáltatásokat nyújtunk, lenyűgöző balatoni panorámájú környezetben.

Zenit Hotel Balaton - Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Balaton – Vonyarcvashegy

A Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy 36, igényesen berendezett lakóegységének mindegyike erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, legtöbbjükből csodálatos panoráma nyílik a Balatonra vagy a Keszthelyi-hegység lankáira.

A Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy „lelke” a pazar panorámájú, 600 m2-es wellness részleg, mely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik a Keszthelyi-hegység erdeihez.

A Zenit Hotelben egyedülálló vinoterápiás kezelésekkel és spa programok sokaságával kényeztetheti magát vagy szabadulhat meg a stressztől, mindeközben pedig a Balaton nyugtató látványát élvezheti. A A Zenit Hotel Balaton különlegességei a szőlőkészítményekre épülő, úgynevezett vinoterápiáskezelések (VineSecret, Algologie), amelyekkel feszessé varázsolhatja bőrét, hatékonyan tehet bőre fiatalságért.

Zenit Hotel Balaton - Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Balaton – Vonyarcvashegy

Töltődjön fel! A Zenit Hotel Balaton-ban minden a pihenésről és az élet élvezetéről szól. Adja meg testének és lelkének mindazt, amire vágyik: kényeztesse magát, engedje el a stresszt, töltse fel magát újra energiával!

Csodálatos Balatoni panoráma a szobákból, az étteremből és a hotelből! Felejthetetlen látvány és élmény egyben!

Zenit Hotel Balaton - Szoba
Zenit Hotel Balaton – Szoba

A történelmi falak között – ahol egy bortrezort is kialakítottunk – akár néhány fős társasággal, akár egy 130 fős csoporttal is felfedező útra indulhat a borok világában.

Zenit Hotel Balaton - Fürdőszoba
Zenit Hotel Balaton – Fürdőszoba

A Zenit Hotel Balaton-ban egy céges rendezvény is élmény. A nyugodt környezetben minden adott a hatékony és kreatív munkához. Személyre szabott tanácsadással és profi trénereink bevonásával valósítjuk meg cége minden elképzelését, legyen szó csapatépítő tréningről, konferenciáról, partnertalálkozóról vagy éppen üzleti tárgyalásról.

A Zenit Hotel akciós ajánlatait itt tudja megnézni>

Zenit Hotel Balaton - Szauna
Zenit Hotel Balaton – Szauna

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email