Kezdőlap Fürdők

Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

8582

A Szent Gróth Termálfürdő a Zala folyó völgyében, Zalaszentgrót város közigazgatási területén a városközponttól északra a Tüskeszentpéteri városrészben található. A Zala partján lévő 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, a természet ölében fekszik.

A fürdő 2001-ben nyitotta meg kapuit, a külső strandfürdő létrejöttével. 2003-ban bővült a létesítmény fedett uszodarésszel, melynek megépítésével a cél a szezon meghosszabbítása, az egyenletesebb kapacitáskihasználtság elérése volt. Az 1998-ban, a város határában feltárt kút kiváló minőségű termálvízzel látja el a fürdőkomplexumot.A termálvíz különleges minőségét jól példázza, hogy az ugyanebből a kőzetrétegből kinyert vizet a Coca-Cola Hellenic Magyarország Kft., Naturaqua ásványvíz néven palackozza és hamarosan a nemzetközi piacokat is megcélozza vele.

„Valódi érték Zalában”

Zalaszentgrót, Zala megye Észak- Keleti csücskében elhelyezkedő békés kisváros.

A történelmi emlékek mellett, mint a Batthyány- kastély, Szent Imre templom és a Romtorony, kedves kisvendéglőkkel várja az ide látogatókat. A kitűnő zalai fogások mellé érdemes egy pohár helyben termelt bort elkortyolni, akár – a csak itt termő különlegességet- a Csáfordi Pintest megízlelni.

Termálfürdője évek óta a valódi csendet és nyugodt pihenést kedvelők egyik elsőszámú úticélja. Ha ön is szeretne a Zalai dombok lábánál, madárcsicsergést hallgatva kiszakadni a város zajából, ideális helyre lelt.

zalaszentgrot-furdo-4
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

A 9 db medence 12 hektáros ligeterdőben fekszik, a tiszta levegő és a valódi természet közelsége garantált. Az élmény és ülőmedencék, gyermekpancsolók, az óriáscsúszda biztosítják minden családtag számára a zavartalan pihenést, a fedett fürdőrésznek köszönhetően akár kevésbé jó idő esetén is. Érdemes kipróbálni a finn szauna, gőzfürdő és frissítő masszázs nyújtotta élvezeteket is. Ha mégis szeretné egy kis testmozgással is felfrissíteni magát, használhatja a 25 méteres úszómedencét vagy a strand területén foci, röplabda és kosárlabdapálya áll az aktív pihenést igénylő vendégeink számára.

A vendégbarát árak, a kedves személyzet, a széles választékot kínáló vendéglátó egységek biztosítják az egész napos gondtalan, mindenki számára elérhető pihenést.

Minden medencénkben termálvíz található.

zalaszentgrot-furdo-3
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

Beltéri, fedett medencék:

Tanmedence, 60-80 cm, 32 C
Tanmedencénkben már rengeteg gyermek megtanult úszni. Gyermektáborok és iskolai úszásoktatások medencéje. Az órák alatt a tanmedence a vendégeink számára nem használhatók.

zalaszentgrot-furdo-5
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

Úszómedence, 130 cm-150 cm, 27 C
Az úszómedence 25 m hosszú 4 sávos. Az úszó vendégek részére két sávot mindig biztosítunk. Ajánljuk figyelmébe az úszójegy és úszóbérlet kedvezményeinket.

Meleg vizes ülőfürdő, 100 cm, 35 C
Az ülőfürdőnk meleg vizes medencéjében ülve élvezhetik a felnőtt és a nyugdíjas vendégek a termálvíz jótékony hatásait.

Gyermekpancsoló, 30 cm, 32-34 C
A kisgyermekek számára ideális kialakítású medence, amely közvetlen az ülőfürdőnk mellett van, így a szülők könnyedén rálátnak gyermekeikre.

zalaszentgrot-furdo-6
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

Kültéri medencék:

Élménymedence, 130 cm, 32 C
Az élménymedence a FEDETT USZODAÉPÜLETBŐL IS MEGKÖZELÍTHETŐ! A medence mellett üzemel a fürdő csúszdája. A medencében masszázspad, buzgárok, és egy vízejtő gomba található.

Nagymedence. 130-160 cm, 24-26 C
A nagymedence közepén napozó sziget található, amelyre kis fahídon lehet bejutni. A nagymedence a nyári hőségben a legintenzívebb felfrissülési lehetőséget rejti magában.

Ülőpados medence 110 cm 34-36 C
A nyugdíjas korosztály és a meleg vizes ülőmedencék kedvelőinek legkedvesebb célpontja. A medencék távolabb vannak a nyüzsgő strandrészektől – félig a ligeterdőben találhatóak-, így garantáltan nyugodt, kellemes időtöltést biztosítanak a gyönyörű környezetben.

Pancsoló
A gyermekek önfeledt lubickolásának helye. A gyermekmedencében az intenzív használat miatt minden nap friss víz kerül.

zalaszentgrot-furdo-3
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

A fürdőben nyújtott szolgáltatások:

  •  gőzkabin
  • szauna
  • frissítő masszázs

Kiegészítő szolgáltatások

  •  csúszda
  • teniszpálya
  • röplabda pálya
  • futballpálya

Kereskedelmi egységek

  •  3 db büfé

Miért éppen mi?
Amivel a Szent Gróth Termál igazán kiemelkedik a fürdők sorából, nem más mint a kiváló termálvize és a nyugodt, természetes környezete, vendégbarát jegyárai. A legtöbb vendégünk hétköznap Budapestről és a Dunántúl nagyobb városaiból látogat el hozzánk. A hétvégék bár kevésbé csendesek, az óriási zöld területnek köszönhetően soha nem zsúfoltak.

Mindenképpen ajánljuk a fürdőnket azoknak, akik a környéken tervezik eltölteni a nyári szabadságukat és kocsival, kerékpárral vagy gyalog szeretnék bejárni a környéket, vagy csak elhaladnak mellettünk. A környéken több falusi turizmussal foglalkozó vendégház található, de nem hiányoznak a városból a szállodák sem.

3D képek a fürdőről és a városról >

Általános információk:

Nyitva tartás: május 1.- szeptember 30.

Belépőjegyárak:  
Felnőtt                                 1600 Ft/fő/nap
Gyermek                                800 Ft/fő/nap (14 éven aluli)
Családi jegy                        4200 Ft/fő/nap ( 2 fő felnőtt és 2 fő gyermek 14 éven aluli)
Diák                                       1100 Ft/fő/nap
Nyugdíjas                            1100 Ft/fő/nap
Csúszdajegy                          200 Ft/fő/nap
Szauna és gőzkabin           450 Ft/fő/nap

6 éven aluliaknak a belépés ingyenes!

Szent Gróth Termálfürdő Telefonszám +36/83-708-000,

www.szentgrotfurdo.hu

– Termálfürdőnk OTP, K&H és MKB SZÉP KÁRTYA elfogadóhely

– Büféinkben ERZSÉBET utalvánnyal is fizethetnek!

zalaszentgrot-furdo-2
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő
zalaszentgrot-furdo-1
Zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdő

Zalaszentgróti  Termálfürdő térkép:

Dózsa György utca 1, Magyarország

 

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email