Kezdőlap Csomagajánlatok

Wellness két ünnep között

1054

Töltse a téli szünetet családjával, párjával  egy wellness hotelben a két ünnep között.

A téli szünet ideje, egybeesik az ünnepekkel, a karácsonyt sokan a családjukkal szeretnék tölteni, de miért ne mehetnének el pár napra a két ünnep közt, amikor nincs iskola, nincs munka nincs semmi ami megakadályozhatná, hogy pár kényeztető napot eltöltsenek egy jó wellness szálloda által nyújtott kényelemben, és a hideg ellenére még a vízi élményekről sem kell lemondaniuk!

A két ünnep közt a wellness hotelek külön Ünnepközi csomagajánlatokkal várják a vendégeket, sok szálloda extra gyerekkedvezménnyel kedveskedik a családoknak.

Alapvetően szinte minden csomag félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), a wellness részleg használatát tartalmazza, ezen kívül egyes szállodák még egyéb ajándékokkal kedveskednek, welcome ital, ajándék masszázs, ingyenes parkolás, ünnepi gyerek és felnőtt programok.

A legtöbben ilyenkor a hegyvidéki szállodákat keresik, mert ha szép téli idő lesz akkor lehet majd síelni, szánkózni, de a kiváló választás egy-egy kiváló wellness szálloda, bárhol is van az országban, mert olyan élményt és kikapcsolódást kínál mely megfizethetetlen, olyan ételek, szobák, wellness mely garantálja, hogy minden kiadott forint megtérül, méghozzá élményben!

Wellness két ünnep között:

 

Foglalás – Ajánlatkérés

FOGLALÁS TELEFONON: 06-70-7086-420

E-mailen, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el.
1 munkanapon belül válaszolni fogunk írásban.

Üzenetben írja meg melyik szálloda csomagja érdekli, hányan érkeznének és hány éjszakát szeretnének eltölteni.

[qcf]

Szilveszteri wellness akciók, ajánlatok >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email