Kezdőlap Rendezvények-lejart

Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál 2019

4528

A Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál várja a látogatókat 2019. szept. 27. és 29.-e között a tapolcai Malom tónál. A rendezvényen borházak, halételek, pálinkák, népművészeti-kézműves kirakodó vásár, kenyérlángos, házi rétes, erdélyi kürtős kalács, házi sajtok és sajtkülönlegességek, házi szörp és lekvárkülönlegességek, sonka és kolbászház várja a vendégeket Tapolcán.

Népművészeti-kézműves kirakodó vásár – Borházak – Halételek – Pálinkák, párlatok – Kenyérlángos-Házi rétes – Erdélyi kürtös kalács – Házi sajtok és sajtkülönlegességek – Házi szörp és Lekvárkülönlegességek

A rendezvény idejére a Hunguest Hotel Pelion Tapolca szállásajánlata>

A pisztrángfesztiválon több halkészítési módot is megkóstolhat:
minden vendégnek ajánlják a Ropogós tapolcai pisztrángot, a Bükkfa fűrészporon füstölt tapolcai pisztrángot, a Kakukkfűvel, rozmaringgal, borssal bundázott ropogós tapolcai pisztrángot, az Erdélyi módon kukorica darával sült ropogós tapolcai pisztrángot, a Tökmagos bundában sült ropogós tapolcai pisztrángot. Ezek voltak a tavalyi év slágerei, ami idén a mediterrán ízvilággal bővül.
Így megkóstolhatja a Ropogós tapolcai pisztrángot házi pestóval és akár szuvenírként haza is viheti a tapolcai ízeket, mint pl. a kapri bogyós pisztráng krémet.
Népművészeti-kézműves kirakodó vásár – Borházak – Halételek – Pálinkák, párlatok – Kenyérlángos-Házi rétes – Erdélyi kürtös kalács
Házi sajtok és sajtkülönlegességek – Házi szörp és Lekvárkülönlegessége

Bővebb információ: www.pisztrangfesztival.hu

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email