Kezdőlap Kalandparkok

Sobri Jóska Kalandpark

18015

Élő legenda mesés környezetben

Sétált már a Bakony erdeiben? Hallgatta a lombkorona suhogását? Azt a mozdulatokkal teli csendet, ahogy a napfény lepereg a fák leveleiről? Hallgatta már ahogy, száz száj egyszerre húzódik mosolyra? Ahogy szívverések gyorsulnak örömtől és az adrenalintól?

Kislődön az erdő boldogságtól zajos. A Sobri Jóska Élmény- és Kalandparkban tavasszal nem csak a természet, de a legendák is életre kelnek. A betyáros idők főszereplői mi magunk vagyunk!

Itt végre elrugaszkodhatunk a mindennapoktól. A kalandok kedvelőit Magyarország leghosszabb drótkötélpályája várja. Egyensúlyozhatunk a lombkoronában, repülhetünk óriáshintán az ős öreg fák között, vagy épp törzsükön felkúszva léphetjük át önmagunk határát. Különböző nehézségű pályákon a legkisebbektől a merész kalandorokig mindenki megtalálja a hozzá passzoló kihívást.

sobri-joska-kalandpark-8
Sobri Jóska Kalandpark

Úszhatunk a levegőben is a 150m-es tólecsúszón, és fürödhetünk a tó egyedülálló erdei strandján. Mindegy mivel érkezünk. Csobbanhatunk a Nautic Jettel, leszánkózhatunk hófánkokkal, használhatunk csúszdát, vízi akadálypályát, vagy egyszerűen kilőhetjük magunkat barátaink segítségével. A lényeg, hogy a jókedvünket ne hagyjuk otthon.

sobri-joska-kalandpark-6
Sobri Jóska Kalandpark

A szárazabb örömök kedvelői vízre szállhatnak vízibiciklikkel, kézi hajtású komppal, vagy vízigömbbel. Rendezhetnek családi sütögetést a parton, vagy a tóparti étterem teraszán merülhetnek el egy száraz fehérborban.

sobri-joska-kalandpark-3
Sobri Jóska Kalandpark

Az egész napos mozgás után érdemes újratöltődni gasztormónia kalandozásokkal és megpihenni a park erdei szálláshelyein, hogy másnap újult erővel vethessük bele magunkat az élményekbe.

sobri-joska-kalandpark-5
Sobri Jóska Kalandpark

A park számtalan meglepetést tartogat. A legkisebbeket játszóvár, a legnagyobbakat adrenalinpörgető kaland várja. A parkban számtalan rendezvény, színházi előadások, erőpróbák színesítik az évet. Osztálykirándulásra éppúgy tökéletes, mint családi pihenésre, céges tréningekre, összejövetelekre.

sobri-joska-kalandpark-2
Sobri Jóska Kalandpark

Kinek ajánljuk a parkot?  Mindenkinek, aki szereti a természetet, az élményeket, a kalandot és a felhőtlen kikapcsolódást.

Sobri Jóska Élmény- és Kalandpark, mert az élmények nálunk kezdődnek!

sobri-joska-kalandpark-11
Sobri Jóska Kalandpark

További játékaink
3d karika, airsoft, Állatsimogató, aranymosó, betyár rafting, elektromos kisautók, famászás, fbi akadémia, gokartok, hámori vár-tízpróba, hófánk, Íjászat, jetski, kalandvár, kisvasút, ládaépítés, légvárak, lézerharc, mászófal, mesterlövész, nautic jet-hajócsúszda, quad, rodeó bika, rotundo-körhinta gyerekeknek, trambulin, tutaj, vízi akadálypályák, vízi csúszda, vízi rider, vízibicikli, vízigömb

 

sobri-joska-kalandpark-10
Sobri Jóska Kalandpark

 

Elérhetőségek

Sobri Jóska Kaland- és Élménypark
8446 Kislőd, Vashámor
Infó, szállás: +36 (20) 397-1093 (9 és 17 óra között
www.bakonyikalandpark.hu

 

Sobri Jóska Kaland- és Élménypark térkép

 

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email