Kezdőlap Wellness

Lomi Lomi, avagy a „Szerető Kéz” masszázsa

1357

Van egy masszázsfajta, amit hazájában, Polinéziában már nem csupán masszázsnak, hanem egyfajta életfilozófiának is neveznek. A Szerető Kéz masszázsa a Hawaii Huna filozófiából ered, melynek az a fő üzenete, hogy minden és mindenki a harmóniára törekszik.

Ha ez a harmónia valami miatt megszakad, testünk és lelkünk megbetegszik. A Huna követői hisznek abban, hogy a negatív gondolatok és a rossz élmények hatással vannak egészségi állapotunkra.

Ellazít és feltölt

A masszázs célja a test tökéletes ellazulása. A különleges technikával végzett simogató mozdulatok hozzásegítik a pácienst a teljes relaxáció eléréséhez. A jó masszőr képes ujjaival szeretetet közvetíteni, és mindezt hosszú simogatásokkal kombinálva igen kellemes érzetet kelt a masszírozott testben.

A hawaii őslakosok már évszázadok óta ismerik a masszázs jótékony hatásait, és nem is fukarkodnak az élvezetekkel. Szinte minden életesemény előtt megvan a szokásos rítus, melynek központi eleme a Lomi Lomi masszázs. Így szabadulnak meg a felgyülemlett feszültségtől, félelmeiket hátrahagyják, és tökéletes újjászületésként élik meg az egészet. A hawaiiak hiszik azt, hogy testünk, lelkünk és a szellemünk tökéletes egészt képez, és ha az egyik szintet valamilyen hatás éri, az kihat a többire is.

A Szerető Kéz Masszázs egyfajta visszatérést jelent az eredendő harmóniához, kapcsolatteremtést saját lelkünkkel és szellemünkkel.

Kiknek ajánlott?

Ajánljuk mindenkinek, aki stresszes, szorongással teli időszakon megy keresztül, és szeretné feledni a mindennapi gondokat. A hawaiiak kedvenc masszázsa visszajuttat az eredendő harmónia állapotába, ahol egy megtisztulási folyamatot követően hatalmas energiatöltetet kapunk az élet elkerülhetetlen megpróbáltatásainak leküzdésére.

Lomi Lomi masszázs wellness szállodában

Olyan szállodát keresel, ahol masszázs is van a csomagban? Nálunk több mint 500 ajánlat közül választhatsz! >>

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email