Kezdőlap Hírek

Jó tanácsok gyerekkel nyaralóknak

2395

Mire figyeljünk, ha gyerekkel nyaralunk?

Ha van gyerekünk, és magunkkal visszük nyaralni, a vakáció bizony már nem olyan lesz, mint a régi időkben. Számos dologra oda kell figyelni, ami azelőtt nem volt szempont, hiszen egy gyereknek teljesen más igényei vannak, mint nekünk. Természetesen gyerekkel együtt is csodás élmény lehet a nyaralás, ha betartunk néhány aranyszabályt. Ha a következő öt pontra odafigyelünk, garantáltan jól fogja érezni magát az egész család!

TIPP!
A magasabb fő/éj árú szállodákban, a gyerekek akár 10-12 éves korig is ingyenesek!
Így a végösszeg nem több mint egy olcsóbb szállodában ahol azonban a gyerekért is fizetni kell.
ÉRDEMES SZÁMOLNI!

Mit tartsunk szem előtt a szállás kiválasztásánál, ha gyerekekkel nyaralunk:

  • Gyerekkel a legjobb választás a szálloda, mert itt szinte minden kényelemmel és kiszolgálással biztosítják a nyaralásunkat, minél magasabb kategóriájú szállodát választunk annál több kényelmet kapunk magunknak és a gyerekeknek.  Alapvetően elmondható, hogy minden szálloda gyerekbarát, nyáron szinte mindenhol vannak gyerekprogramok, de vannak olyan szállodák, melyek kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek szórakoztatására és a családosok pihenésének különleges kiszolgálására.
  • Ha anyagi lehetőségünk megengedi, válasszunk családi vagy összenyitható szobát, apartmant, igaz, ezek ára magasabb, de a gyerekek külön légtérben tudnak pihenni, így a szülők is egy kicsit el tudnak különülni.
  • Járjunk utána, hogy vannak-e gyerekprogramok! Ha szülőként nyugodt vakációra vágyunk, elsősorban arról kell gondoskodnunk, hogy a gyerekeink is jól érezzék magukat. Ha vannak nekik való programok, nem fognak unatkozni, így saját magunk számára is kellemesebbé tehetjük a nyaralást.
  • Ha strandolós helyre szeretnénk menni, mindig nézzük meg, hogy van-e gyermekmedence! nagyon kellemetlen, ha utólag jövünk rá, olyan strandra mentünk, ahol a gyerekek számra nem biztosított a fürdőzés lehetősége. A felnőtteknek szánt medencék túl mélyek, esetleg túl hidegek vagy melegek a kicsiknek, ráadásul nem is biztos, hogy ezekbe bemehetnek.
  • Nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában van-e gyermekmegőrző! Ha szeretnénk egy kicsit kettesben lazítani a párunkkal, a gyermekmegőrző nagyon jó szolgálatot tehet, hiszen így biztosítható a gyerekek felügyelete, amíg mi lazítunk, wellnessezünk, ráadásul a gyerek is jól érezheti magát közben.
  • Ha hosszú útra megyünk, az utazás közben igyekezzünk a lehető legjobb körülményeket biztosítani a gyereknek! A gyerekek még nehezen bírják a hosszú utakat, ezért fontos, hogy kényelmes helyet biztosítsunk számukra, és ha tehetjük, gyakran álljunk meg, hogy tudjanak mozogni, így könnyebben viselik majd az utazást.

Családbarát szállodák széles választékát megtalálja a BelföldiPihenés.hu oldalon, kattintson ide >
Az oldalon a gyerekárakat is megtalálja.

nyaralas-gyerekkel-1
Nyaralás gyerekkel
Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email