Kezdőlap Bükfürdő

Hotel Caramell**** Bükfürdő

2865

A Hotel Caramell az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű kényeztető szolgáltatással várják a vendégeket. Elfelejtett, ősi dolgokat kelt életre a szolgáltatások nagy része.

Már a megérkezésekor érezheti a vendég, hogy egy különleges környezetbe lép: a szálloda ugyanis a Feng Shui alapelveitfigyelembe véve épült meg, hogy még nagyobb összhangot teremtsen a vendégek feltöltődése érdekében. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet és különleges atmoszféra várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat.

“Miért éppen a Hotel Caramell****? Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

Holisztika – A test, lélek, szellem egysége, harmóniája.  Gyógyászat, Wellness… mindez egy helyen.

Tipp:
A Hotel Caramell akciós ajánlatait itt találja >

hotel-caramell-2
Hotel Caramell ****

A szálloda célkitűzése, hogy a neve hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondoljon a vendég, ahol a szolgáltatások minőségben és mennyiségben eltérnek a többi szállodától, ahol a berendezés összhangot és harmóniát sugall és a kedvesség és a törődés természetes és alapvető.

Elsőként a Hotel Caramell-ben veheti igénybe egy helyen a vendég a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, a teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat.

Wellness “Jóllét testnek és léleknek egyaránt”

Szeretné tudni, mitől érzi magát úgy, mintha kicserélték volna és mitől születhet újjá? Ha a test, a lélek és szellem harmóniában van egymással és a világgal. Kezdje a napot vízi gimnasztikával  vagy reggeli meditációval, vegyen részt a Chi Kung foglalkozáson, majd teste átmozgatása után, hagyja, hogy a Hotel Caramell  masszőrei ellazítsák az elfáradt izmokat és ezáltal feltöltődhet energiával. Hagyja, hogy kényeztessék különféle hagyományos és egzotikus masszázsokkal és fürdőkkel, mint a Lávaköves, Ayurveda, , Kenbiki, Japán (Yumeiho), Mézes vagy Thai masszázs.

hotel-caramell-2
Hotel Caramell ****

Ebéd után látogassa meg a szálloda barátságos wellnessrészlegét, ahol a vendégek jóllétéről gondoskodik a különleges hangulatú élményfürdő, a szaunavilág (finn szauna, infraszauna, tepidárium színterápiával, gőzfürdő aromaterápiával) és a sóbarlang.

Itt tényleg feltöltődhet energiával és az itt eltöltött idő igazán felejthetetlen élményt nyújt és igazán kipihenheti a mindennapok fáradalmait!

Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!

Tipp:
A Hotel Caramell akciós ajánlatait itt találja >

hotel-caramell-4
Hotel Caramell ****
Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Comments are closed.