Kezdőlap Hírek

Hogyan foglaljon szállást a BelföldiPihenés.hu oldalon?

1761

1. Válassza ki az Önnek tetsző szállást!

www.belfoldipihenes.hu

a.) menüpont alapján ( Kategóriák, Ünnepek,hétvégék, Szálláshelyek)
b.) részletes keresővel a bal oldalon
c.) a tabokra kattintva a főoldalon ( Őszi szállás akció, Téli ajánlatok, Wellness akciók, Akciós szállásajánlatok)

Az ajánlatok felsorolásánál a Részletek gomb alatt az összehasonlítás bejelölésével, a kiválasztott ajánlatokat összehasonlíthatja, így kiválaszthatja több ajánlat közül a legmegfelelőbbet.

2. A kiválasztott szállás oldalán részletes leírást talál a csomagajánlatról. Láthatja, hogy mely napokon foglalható az ajánlat valamint az árakat is megtalálja egy táblázatban, ahol a gyerekárak is fel vannak tüntetve. Az ajánlat alján tud foglalni-ajánlatot kérni.

d.) Írja be az érkezés dátumát vagy kattintson a naptár ikonra és válassza ki a dátumot. Majd szintén írással vagy kattintással válassza ki a távozás dátumát.
e.) Válassza ki a szobatípust ( általában az árak különböznek szobatípusonként), a kiválasztott szobatípus mellett kattintson a “Választ” gombra és írja be a foglalni kívánt szobák számát a megjelenő mezőben (ez alapvetően 1).
f.) Írja be hány felnőtt és hány gyermek számára foglalja a szállást, a gyerekeknél láthatja, hogy hány éves korig ingyenes illetve hány éves korig kedvezményes az ár.

g.) A kitöltött adatok után megjelenik az ajánlat teljes ára, kiválaszthatja a fizetési módot, és személyes üzenetet küldhet a szálláshelynek.

3. Adja meg személyes adatait! (Név, cím, e-mail cím,telefonszám)

5. Kiválaszthatja, hogy foglalni szeretné az adott ajánlatot vagy pedig érdeklődni szeretne a csomaggal kapcsolatban.

6. A Foglalási feltételek elfogadása után az Elküldöm  gombra kattintva elküldi a foglalást-érdeklődést a szállodának.

A megadott email címére automatikus választ fog kapni, hogy a szálláshely megkapta az Ön kérését majd rövidesen, de legkésőbb 24 órán belül a hotel visszaigazolja a foglalását vagy elküldi az ajánlatát.

A szálláshelytől érkezett levélben kapni fog egy linket melyre kattintva megnézheti az Ön ajánlatának oldalát, itt tudja ajánlatkérés esetén kiválasztani a megfelelő ajánlatot és lefoglalni azt, vagy itt tudja egyetlen kattintással lemondani a foglalását.

Továbbá ha bármi kérdése lenne a szálloda felé, azt is itt tudja elküldeni az üzenetkezelő részben, melyre a szálloda közvetlenül Önnek fog válaszolni, a szálloda válaszának érkeztéről Ön értesítő levelet fog kapni.

A rendszer teljesen úgy lett kialakítva, hogy a foglalás, ajánlatkésér vagy üzenet egyenesen a szállodának megy, Ő válaszolja meg és a válasz egyenesen Önnek érkezik, így Ön mindig a legjobb árat kapja mert a szálloda mindig a legkedvezményesebb áron igazolja vissza a foglalást.

 Az oldal tesztelése és visszajelzés:

www.belfoldipihenes.hu

A kereső rossz működéséről tudunk, azt ne vegyétek figyelembe,  most fejlesztünk egy új modern keresőt.

Válasszatok ki egy szállodát töltsétek ki a foglalási-érdeklődési részt, majd válasszátok az ajánlatkérést. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel, majd az ajánlati oldalatokon – /ha nem akartok esetleg foglalni/ – mondjátok le az ajánlatkérést.

Kérünk mindenkit, hogy itt lentebb írja meg az észrevételeit a foglalási résszel kapcsolatban.
A facebook profilotokkal is lehet írni,  vagy az e-mail cím és név megadásával írhattok közvetlenül az oldalra is.

Ha valami nem működik, nem jelenik meg a fenti kitöltési útmutató alapján sem, akkor kérjük írjátok meg,  ha lehet írjátok meg milyen böngészőt használtok (internet explorer, firefox, chrome, stb) illetve ha meg tudjátok nézni akkor a böngésző verziószámát is, ezeket itt találjátok:

1. Mozilla Firefox:
a felső menüben a Súgó menüpontban a Firefox névjegye-re kattintva megjelenik a verziószám, elég az első szám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Internet Explorer:
a felső menüben a Súgó menüpontban az Internet Explorer névjegye-re kattintva megjelenik a verziószám, elég az első szám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Google Chrome:
a jobb oldalon felül a kis kulcs ikonra kattintva megjelenik egy menüsor amiben a Google Chrome névjegye-re  kattintva megjelenik a verziószám, elég az első szám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel nagyon sokat segítetek, kérjük írjátok meg azokat ami tetszik és főleg azokat ami nem vagy ami nem jól működik, hibás.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .