Kezdőlap Rendezvények-lejart

Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál 2018

2127

Kóstolta már a hajdúság legfinomabb bioételeit? Hát most itt a lehetőség, legyen vendégünk Hajdúszoboszlón szeptember 14-16 között a Bioétel és Borfesztiválon.

Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készül ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választéka ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonokban. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki. A fesztiválon való részvétel ingyenes.

Jöjjön el Ön is családjával, Hajdúszoboszlóra egy kellemes wellness hétvégére, amikor a pihenés, kikapcsolódás  mellett ellátogathat a Bioétel és Borfesztivál -ra, mely feledhetetlen élményekkel gazdagíthatja a hétvégéjét.

Hajdúszoboszlói szállodák >

 

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email