Kezdőlap Rendezvények-lejart

Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál 2019

3242
Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivált 2019. december 6-8. között rendezik meg Gyulán. Ezen a decemberi hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól, a neves mézédes gasztronómiai program minden vendég számára tartogat valami érdekességet. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon.

Az országban egyedülálló Év Méze Mézverseny is szorosan kapcsolódik a rendezvényhez, melynek egyik nevezési feltétele, hogy a nevezők a rendezvényen megjelenjenek. Színesítik rendezvényt a magyarországi mézlovagrendek, melyek az ország minden régiójából érkeznek városba, mellettük a szomszédos országok mézlovagrendjei is megjelennek.

Gyulai szállodák ajánlatai >

A gyulai mézfesztivál programjai között mézeskalács kiállítás, mézes különlegességek és finomságok vására és kóstolója szerepel. A vállalkozó kedvűek mézeskalácssütésbe is foghatnak a kézműves foglalkozásokon. Karácsony előtt jól jöhet egy mézes-krémes, vagy mézeskalács recept, az adventi időszak kellemes közös családi programja lehet a mézeskalácssütés, talán ehhez is kedvet kapnak ennek a gyulai programnak a résztvevői.

Forrás: www.gyulaimezesfesztival.hu

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email