Kezdőlap Rendezvények-lejart

Fonyódi Kolbászfesztivál 2016

1333

Fonyódi Kolbászfesztivál a Balaton egyik legnagyobb téli programja  2016. február 5.-7. között kiváló kulináris élményekkel várja az ínyenceket a Fonyódi Városi Sportcsarnokban ez a gasztronómiai és kulturális rendezvény. A vendégeket különféle hagyományos és különleges, frissen készült  kolbászok, szalámik  várják, az elengedhetetlen pálinka is terítékre kerül.

A  program kiváló színvonalát még remek és szórakoztató előadások, néptánc és népzenei bemutatók, utcabál, operett műsor és koncertek garantálják. Gasztronómiai versenyszámok emelik a rendezvény fényét, a házikolbász verseny, a házi-pálinka verseny, a házi-szalámi verseny és a kolbásztöltő verseny.

Látogasson el Fonyódra erre a rendezvényre és nézze meg a Balaton téli hangulatát, mely legalább annyira érdekes mint a nyári.

A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Sajtkülönlegességek, szürke marha, mangalica termékek, balatoni borok békéscsabai házi szárazkolbászok és szalámik, baranyai sváb különleges töltelékáruk, szalonnák, sonkák lesznek kóstolhatóak és vásárolhatóak a helyszínen. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket.

A verseny területén kolbászt a helyszínen vásárolható bon ellenében lehet fogyasztani. A bon kapható lesz a verseny idején, és helyszínén. A bon tartalmaz egy adag sült kolbászt, mustárt, kenyeret, valamint a csapatoknál leadva a közönségszavazásra egy érvényes szavazatot. Egy személy korlátlan számú bon megvásárlásával is hozzájárulhat kedvenc csapata győzelméhez, amely az idei évben is egy hétvége a sellyei termálfürdőben, szállással és korlátlan fürdőhasználattal a közönségdíjas csapat részére.

Forrás: http://kolbaszfesztival.info

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email