Kezdőlap Kalandparkok

Dunakaland Kalandpark

3106

Kötélpályás kalandparkunk Budapest közelében, a Dunakanyarban, közvetlenül a Duna partján, Gödön található.

Kalandparkunk központi eleme drótkötélpálya rendszerünk, melyet óriási, árnyas fák törzsére rögzítettünk, így a legnagyobb nyári melegben is hűs felüdülést jelent kalandparkunk kipróbálása, hála a százéves faóriásoknak, és a Duna felől állandóan érkező hűs szellőnek.

Felnőtt kötélpályánk 135 cm. fölötti testmagasságtól használható, jelenleg 23 pályaszakaszból, és egy 50 méteres lecsúszó pályából áll.

Gyermek kötélpályánkon kisebb gyermekeket (4-8 éves kor között) várunk, mely 8 pályaszakaszból áll.

Kalandparkunk fő profilja az osztálykirándulások, csapatépítő tréningek, és születésnapi zsúrok szervezése, de egyénileg is szívesen várjuk látogatóinkat.

Terepjáró túrákat, és quad túrákat indítunk kalandparkunkból a Gödöllői dombság területére, melyek különlegessége, hogy terepen végig vendégeink vezethetik speciálisan felkészített terepjáróinkat, és quadjainkat, túravezetőnk társaságában. Terepjáró, és quad túráink megvásá-rolhatóak élményajándék utalvány formájában is.

 

dunakaland-kalandpark-6
Dunakaland Kalandpark – Quad túra

 

dunakaland-kalandpark-7
Dunakaland Kalandpark – Terepjáró túra

 

Sárkányhajó túráinkat közvetlenül kalandparkunk vízparti kapujából indítjuk. Minimum 10 fős csapat szükséges a sárkányhajó mozgatásához.

 

dunakaland-kalandpark-4
Dunakaland Kalandpark – Sárkányhajó

 

Osztálykirándulások szervezését is vállaljuk, melyhez egész napos animált programot biztosítunk, szakemberek vezetésével, kötélpálya kalanddal, sárkányhajózással, és túlélő-feladatokkal. Kétnapos osztálykiránduláshoz szállást biztosítunk.

 

dunakaland-kalandpark-2
Dunakaland Kalandpark

 

Legénybúcsúkat, és születésnapi zsúrokat is szervezünk kalandparkunkban, melyekhez ideális program a kötélpálya kaland, a sárkányhajózás, a quad, és a terepjáró túra.

 

dunakaland-kalandpark-5
Dunakaland Kalandpark – kötélpálya

 

Csapatépítő tréningekhez is ideális helyszín kalandparkunk, hiszen jól megközelíthető helyen, Budapest mellett, mégis csöndes, természetközeli helyszínen élhetnek át vendégeink fantasztikus kalandokat 3.5 hektáros területünkön, közvetlenül a Duna partján.

Kalandparkunknak otthont adó Kék Duna Hotelben szállást, és étkezést is biztosítunk igény szerint.

Szép kártya (szabadidő alszámla)  elfogadóhely vagyunk !

Elérhetőségek:
Telefon: +36 20 625 94 19
(hétfőtől-vasárnapig 8-20 óra között hívható, de kalandparkunkban gyenge a telefonok térereje, ezért ha nem kapcsolható a szám, kérjük ismételje meg a hívást.)
info@dunakaland.hu
info@funnycar.hu
www.dunakaland.hu
www.funnycar.hu

 

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email