Kezdőlap Hol nyaraljunk belföldön?

Családi nyaralás gyerekkel

29472

Családi nyaralásnál fontos szempont, hogy olyan szálláshelyet válasszunk ahol belső medence is van, vagy wellness részleg. Mert ha véletlenül rossz idő lesz a nyaralás alatt akkor is tudunk a gyerekekkel pancsolni. Jó választás az is ha a közelben van Aquapark, vagy fedett fürdő, ami nagyobb vízi élményekkel kecsegtet.

Balatoni nyaralások szállodában >

Belföldi családi nyaralások >

Gyerekprogramok:
Szállodát érdemes választani családi nyaralásra, mert ott gyerekfelügyelet, gyerekprogramok, gyerekanimációk is vannak, ezek lehetővé teszik a szülőknek, hogy ők is kikapcsolódjanak, míg a gyerekek is jól érzik magukat.

Ebben kiemelkedően élen jár a Hotel Karos Spa Zalakaroson ahol egész nyáron kiemelkedő gyerekprogramok, szórakoztatják a legkisebbeket, miközben a szülők igazi luxus nyaraláson vehetnek rész.

Gyerekárak, kedvezmények:
Nagyon fontos körültekintően gyerekbarát szállodát keresni családi nyaralás során, mert a szállodák különböző gyerekkedvezményeket adnak, és előfordulhat, hogy egy-egy drágább felnőtt árral rendelkező szállodában kevesebbet kell fizetni a gyerekekért, így a végösszeg alacsonyabb lesz mint az olcsóbb felnőtt árú szállodákban.

Sok hotel 6-12 éves korig ingyenesen fogadja a gyerekeket, van ahol csak a félpanzió díját kell megfizetni a szállást nem, azonban ha nem is ingyenes a gyerek, de óriási kedvezményeket adnak szinte mindenhol.

De általánosságban elmondható, hogy a drágább szállodák nagyobb gyerekkedvezményt adnak, mert ők a felnőttekkel fizettetik meg azt amit más szálloda a gyerekkel akar.

JÓ TANÁCS!
Érdemes a BelföldiPihenés.hu oldalon böngészni az ajánlatokat mert ott minden ajánlatnál szerepelnek a gyerekárak is (ez egyetlen más oldalon sem jelenik meg)

A gyerekkedvezmények mindig a szülőkkel egy szobában érvényesek, külön szobában vagy külön légterű szobában már magasabbak az árak, hiszen itt a gyerekek felnőttek helyét foglalják, aminek egy részét felárként meg kell fizetni.

Balatoni szállodák Óriási gyerekkedvezményekkel akár 6-14 éves korig INGYENES ajánlatokkal!

Hotel Magistern*** – Siófok
Gyerek 6 éves korig ingyenes, 6-14 év között pedig 5 000Ft alatt (csomagtól függően)

Laroba Wellness&Tréning Hotel**** – Alsóörs
Gyerek 6 éves korig ingyenes

Balaton közeli szállodák:

Lotus Therme Hotel & Spa*****  – Hévíz
Gyerek 9 éves korig ingyenes

Hotel Európa fit**** – Hévíz
Gyerek 10 éves korig ingyenes

FIGYELEM!
Alapesetben a gyerekkedvezmények 2 szülővel egy szobában való elhelyezés esetén érvényesek, maximum 2 gyerekre. Ha egybe nyitható szobát, családi szobát vagy apartmant kérnek ott a kedvezmények már másként alakulhatnak. Ezért MINDIG kérjenek ajánlatot!

Balatoni nyaralás >

Belföldi családi nyaralások >

 

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email