Kezdőlap Hol nyaraljunk belföldön?

Miért érdemes Zalakaroson nyaralni?

5219

Szinte minden családban, évről évre felmerül a kérdés, minden nyári szezon előtt, hogy hova menjenek nyaralni. Általában sok tényezőt kell számításba venni a döntés előtt, mint például az anyagiakat, hogy mi a célja a nyaralásnak, pihenés vagy inkább aktív, esetleg városnézéssel egybekötött vakáció, illetve, hogy mennyire család- és gyermekbarát az övezet. Ha a belföldi nyaralás mellett döntünk sokak számára a Balaton és környéke ugrik be elsőre, de az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend Zalakaros is.

A Zala megyei városban található az ország egyik legnagyobb gyógy- és élményfürdő komplexuma, amely kicsiknek és nagyoknak, felnőtteknek és az idősebb generáció számára is rendkívül jó nyaralási célpont lehet. Az alapvetően gyógyvízéről híres város – amely egyébként egy megyei közönségszavazáson három egymást követő évben is elnyerte a Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye címet –, az egyik legjobb választás lehet minden család számára.

zalakaros-furdo-4
Zalakarosi fürdő

A Zalakarosi fürdő egyaránt rendelkezik ugyanis kül- és beltéri gyógymedencékkel, fedett fürdőrészleggel, amely az év 365 napján, három medencével várja a látogatókat. A komplexum remekül kiépített strandfürdője is kiváló kikapcsolódást ígér, hiszen itt a termálvizes ülőmedencéken túl, a gyermekek számára kialakított medencében a kicsik is jól érezhetik magukat, de aki a tenger hullámainak megidézésére vágyik, az a fokozatosan mélyülő hullámmedencében is megmerítkezhet. A zalakarosi fürdőkomplexum negyedik nagy részegysége az élményfürdő, amely mindenki számára nagyszerű élményeket jelenthet, többek között a kül- és beltéri élménymedencéjével, a feketelyuk vagy éppen a kamikaze csúszdájával.

 

zalakaros-furdo-1
Zalakarosi fürdő

Akinek még ez sem lenne elég, és némi feltöltődésre vágyik, az a különböző wellness lehetőségek között is válogathat, úgy, mint a sókamra, a pezsgőfürdő vagy például a szauna. A fürdőlétesítményben további rekreációs és különböző gyógyászati szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van, de számtalan egyéb érdekes és izgalmas programmal is várják az odalátogatókat.

A legjobb zalakarosi  szállodák:

Hotel MenDan 
Saját wellness részleggel, beltéri medencékkel, klímás szobákkal, minőségi kiszolgálással, családbarát szolgáltatásokkal, nem véletlenül az egyik leghíresebb és legkedveltebb szálloda zalakaroson.

Hotel Karos Spa
Saját 100m2-es wellness részleggel, beltéri és kültéri medencékkel, gyerekprogramokkal, családbarát szolgáltatásokkal. Méltan zalakaros legnagyobb szállodája, a legnagyobb saját vizi világgal, wellness részleggel.

Hunguest Hotel Freya
Az egyetlen szálloda Zalakaroson mely közvetlen összeköttetésben van a zalakarosi fürdővel egy alagúton át fürdőköppenyben át lehet menni a fürdőbe a szállodából. A csomagárak tartalmazzák a fürdőbelépőt is, így a vendégeknek ezért nem kell külön fizetni.

További Zalakarosi szállodák, wellness akciók >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email