Kezdőlap Hol nyaraljunk belföldön?

Miért nyaraljunk a Tisza Balneum Hotelben?

4358

Sorolhatnánk számtalan szolgáltatást, ami miatt érdemes a tiszafüredi Tisza Balneum Hotelt nyaralásuk helyszínéül választani, de most egy másik oldalról szeretnénk bemutatni ezt a különleges helyet.

Ez, az egyedülálló helyszínen épült hotel nem csupán arra hivatott, hogy a négy fal közötti kikapcsolódásra biztassa vendégeit, hanem a környezetének megismerésére, a szomszédos Kalandsziget felfedezésére és a vadregényes Tisza-tavon való barangolásra egyaránt.

Nézze meg a Tisza Balneum Hotel akciós ajánlatait >

Az ember, amikor a Tisza-tóhoz érkezik és egy esti naplementében felfedezésre indul nem egy mindennapi érzéssel gazdagodhat. Elé tárul az a csodálatos világ, ami megannyi kikapcsolódási lehetőséget nyújt Önnek és családjának. A meglepően sokszínű állat- és növényvilág olyan hangulatot ad nyaralásának, amelyeket nem élhet át máshol Magyarországon, csupán a Tisza-tó mellett.

tisza-balneum-3
Tisza Balneum Hotel

Képzelje csak el, amikor a reggeli napsugarak ragyognak a harmatos füvön és számtalan madárdal töri meg a csendet, miközben Önök kávéjukat és reggelijüket fogyasztják teraszunkon és eltervezik családjukkal, milyen programokon vesznek részt aznap.

tisza-balneum-2
Tisza Balneum Hotel

A Tisza Balneum Hotel munkatársai segítenek Önöknek megszervezni programjukat, legyen szó romantikus motorcsónakázásról a Madárrezervátumban, izgalmas kenutúrákról a Tisza-tavi vízi ösvényeken gasztronómiai élményekkel fűszerezve, felfedező kerékpártúráról és különleges lovas túrákról a Tisza-tó mentén vagy éppen mókás gyermekprogramok szervezéséről animátoraink segítségével.

A Tisza Balneum Hotel Wellness részlege, termál vizes medencéi, valamint wellness & SPA különleges szolgáltatásai pedig tökéletes relaxációt nyújtanak a pihenni vágyó vendégeink részére. Szaunával, gőzkabinnal, két fedett beltéri, egy átúszó és egy kültéri úszómedencével állunk a hozzánk érkezők rendelkezésére.

Biztosak vagyunk benne, hogy néhány nap után beleszeretnek a világ egyik legszebb kilátású és naplementéjű medencéjébe és bármennyi időt is töltöttek nálunk, örömmel térnek majd vissza hozzánk a Tisza Balneum Hotelbe.

tisza-balneum-1
Tisza Balneum Hotel

Egyedülálló helyszín….

Magával ragadó kényelem…

Hangulatos relaxáció…

Tradicionális ételek új köntösben….

Töltődjön fel Ön is családjával és barátaival wellness szállodánkban a vadregényes Tisza-tó partján, Tiszafüreden!

Nézze meg a Tisza Balneum Hotel akciós ajánlatait >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email