Kezdőlap Rendezvények-lejart

Debreceni Pulykanapok 2016

1384

“Debrecenbe kéne menni, pulykakakast kéne enni…”

A Debreceni Pulykanapok már 14. alkalommal várja Debrecen főterére és a belvárosi sétálóutcákba a debrecenieket és a városunkba érkező vendégeket. A kulináris élvezetek mellett könnyű- és komolyzenei koncertek, cigányzene, utcaszínház, bábszínház, gyermekprogramok, kirakodó vásár, népművészeti és kézműves vásár is várja a látogatókat.

Ezen a hétvégén a gasztronómia számtalan arcát mutatja be: a profik mellett fakanalat ragadhatnak az amatőr főzőmesterek is, minden évben csapatok tucatjai árasztják el ínycsiklandozó illatokkal Debrecen főterét.

Mind két napon értékes nyereményekért főzhetnek a legjobbak. A szakmai zsűri mellett a közönség sem marad le a kóstolásról, kóstolójegyekkel mindenki megkóstolhatja a versenyzők által készített finomságokat.

A Debreceni Pulykanapok üdítő színfoltja a Pincérfutó verseny, ahol tálcán söröskorsóval futó felszolgálók szállnak a ringbe.

A Pulykanapok különleges rekordot is tudhat magának: évről-évre nagyszabású ebédet rendezünk a város főterén, az étvággyal pedig soha nincs gond: jó ebédhez szól közben a nóta.

Tipp: Szállást keres?
DEBRECENI SZÁLLODÁK >

Helyszín: Debrecen, Kossuth tér

Időpont: 2016. június 4-5.

Web: www.pulykafesztival.hu

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Comments are closed.