Kezdőlap Balaton

Balatoni-felhőtlen nyaralás, Hotel Marina Port**** – Balatonkenese

4787

Valljuk be az idei nyáron igazi nyár tombol, ilyen meleg már régen volt, valódi nyaraláshoz illő idő van. Ilyen melegben nehéz nyaralást tervezni, és ekkor merül fel a kérdés mit is válasszon a család?

Apartmant? Ami kedvezőbb áron van, mint a szálloda, de nincs benne ellátás, nincs klíma a szobában meleg van, és ráadásul nekünk még főznünk is kell olyan mintha „otthon” lennénk semmi pihenés, és valljuk be nekünk, csajoknak ez csak nyűg.

Szállodát?  De melyik a jó választás a Balatonon? Ebben segítünk.

Ekkor jön az internet megnézzük a BelföldiPihenés.hu oldalon a szállodák nyári csomagajánlatait.

Itt találjuk meg a Hotel Marina Port**** szállodát Balatonkenesén, a szálloda wellness szálloda, közvetlenül a Balaton parton, saját stranddal, mindennel ami ideálissá teszi egy nyaraláshoz.

A Hotel Marina Port ajánlatait itt tudja megnézni>

Megnézzük az ajánlatait.

Családi nyaralás – 4 éj csomag ajánlatát nézzük meg, erre az időszakra látjuk, hogy két fő részére az ár 184.000 Ft-ba kerül 4 éjszakára, a gyereknek 6 éves kor alatt ingyenes.

Balatoni kikötő

Lehet, hogy első gondolatunk az lesz keresek valami olcsóbbat, lehet, hogy jó lesz nekem az apartman is, merül fel a kérdés, és itt jön ami a legfontosabb ezért az árért svédasztalos reggelit kapunk a Balaton partján gyönyörű környezetben, üdítővel kávéval kellemes zenével.

A szobából ami szintén klímás és ahol nem kell izzadnunk a Balatont nézzük a pihenésünk alatt.

Rossz idő esetén ami sajnos kiszámíthatatlan a wellness részleg nyújt felejthetetlen élményeket.

marina-port-2
Hotel Marina Port****-Balatonkenese

A szálloda 10×20 méteres, feszített víztükrű medencéje és a 10 személyes pezsgőfürdő üvegfalain túli látvány, olyan illúziót kelt, mintha közvetlenül a Balaton hűsítő habjaiban mártóznánk meg.

A kisgyermekeknek gyermekmedence nyújt felejthetetlen élményeket.

Nagyon közkedvelt a szauna tágas pihenőrésze, melyet kiegészít a medencetér közepén található szabadtéri pihenő, ahol vendégeink kipihenhetik magukat a kényelmes teakfa bútorokon.

Este pedig a svédasztalos vacsora foga minket, ahol kellemes környezetben tényleg kitűnő ételek mellett eltölthetjük a vacsoránkat a családunkkal együtt.

Valljuk be nekünk csajoknak is csak le kell ülnünk és kiszolgálnak minket ami valljuk be nagyon jól esik a fárasztó hétköznapok után.

És akkor jöjjön az ár 4 éjszakára 2 fő részére és egy gyerek részére 5 éves korig 184.000 Ft-ot fizetünk ki minden luxussal együtt.

Apartman esetén ez az ár kicsivel kedvezőbb lenne ellátás nélkül, de azt a macerát, ami ezzel jár… hát nem kívánom senkinek sem… és a végén pénzben ugyanezt az összeget otthagyjuk majd.

Válassza Ön is a Marina Port-ot és teljen jól és nyugalomban a nyaralása a Balatonon!

Ha szeretne Ön is itt nyaralni foglaljon most amíg van hely!
A Hotel Marina Port ajánlatait itt tudja megnézni>

Ha más szállodát választana, akkor abban is tudunk segíteni:

További Balatoni szállodákat itt talál >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email