Zalakarosi nyaralás ufókkal és varázslatokkal

Zalakarosi nyaralás ufókkal és varázslatokkal

Tudta, hogy Zalakaroson Ön is találkozhat ufóval és idén nyáron könnyedén felturbózhatja adrenalin szintjét? És nem csak ez a nagy találkozás okozhat Önnek és családjának extra, szinte földöntúli élményeket? Na, jó, mielőtt azt gondolná, hogy földönkívüliek szállnák meg fürdővárosunkat, eláruljuk, hogy a zalakarosi Ufó, az a városi strandfürdő élménybirodalmának legújabb csúszda együttesének tagja, a Kamikaze, a Magic Tunnel, a Turbo és az Inga mellett.

A csúszdapark idén nyáron debütál majd, ami a 14 éven felüli korosztály számára kínál izgalmas időtöltést. A kínálatban több olyan csúszda is rendelkezésre áll majd, amely jelenleg még egyáltalán nem lelhető fel a dunántúli fürdők kínálatában.

De mitől is lesz ez az élmény egy valódi adrenalin-bomba?

A Varázsalagút 133 méteres hosszával és egyedi fény effektjeivel, az Ufó nyitott és zárt elemeinek váltakozásával, és a többi tag is egyedi, vizuális élménnyel csábítja a kalandra vágyókat.

zalakarosi-nyaralas-1Az új beruházással valóban a generációk fürdő- és kirándulóhelyévé válik Zalakaros, hiszen a kisgyermekeknek kedveskedő Vízipók csodapark mellett a kamaszok is örömmel és izgatottan jönnek majd a városba pihenni.

Ne feledkezzünk meg azonban az idősebb korosztályról sem!

A városi beruházás nem ér véget a csúszdabirodalomnál. Idén tavasszal átadásra került szállodánk szomszédságában Zalakaros szabadidős parkja, városunk érzékszerveket, testet és lelket garantáltan felpezsdítő, természetes világa. A termál tó és a körülötte elterülő ökopark tanösvényével, a fények meditációs terével, a hangok pavilonjával valóságos élményt ígér, de a gyerekeknek, unokáknak itt sem lesz okuk az unatkozásra, hiszen őket mesepark, vízi kalandpálya és egy szintén adrenalinszintet növelő, szárazföldi csúszdatorony várja.

És, aki sportolni szeretne?

Csüggedésre semmi ok! A tóparti szabadtéri fitnesz parkban, a friss levegőn bárki átmozgathatja magát. A gépek mindegyikéhez tartozik leírás, melyről a vendégek megtudhatják annak helyes használatát, a testre gyakorolt hatását. A parkban fellelhető derékmozgató gép, lábizom erősítő, karizom mozgató, sífutó, gyalogló, vállízület gyógyító, masszírozó és ingázó gép egyaránt.

zalakrosi-termaltoElőre szólunk, egy nap erre nem elég! Szóval, szállás is kelleni fog.

És a mozgás, pancsolás, kalandozás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, a finom ételek, hűsítő koktélok, avagy a varázslatok világa. Hiszen a megszerzett élményekre egy nap nem elég, az izgalmas, emlékezetes programok mindegyikének kipróbálásához minimum 3-4 napra szükség lesz!

Ehhez az ökopark, a termál tó és a fürdővilág szomszédságában található MenDan Magic Spa és Wellness Hotel****superior nemcsak tökéletes helyszínt, de további programot és élményt ígér. Nyáron is varázslatos élmények, sztárfellépők, zenés estek, wellness ajánlatok széles választéka, gyerek animáció várja az idelátogatókat, illetve a foglalás mellé akár városi strandbelépőt is biztosít.

 

 

 

 

 

 

Nyaraljon Zalakaroson, válassza a Hotel MenDan akciós ajánlatait >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.