Új üzemeltetővel nyit a Hotel Helikon Keszthely

Új üzemeltetővel nyit a Helikon
Március 10-től új időszámítás kezdődik a keszthelyi Balaton partján…

2017 újdonságokat hozott a Helikon háza táján, ugyanis Keszthely legnagyobb Balaton parti szállodája az idei szezont a Hunguest Hotel Zrt. üzemeltetésével indítja majd. Hogy okoz-e a változás a szálloda és a vendégek életében bármit is? Ezt a vendégek hamarosan megtapasztalhatják, hiszen március 10-én újra megnyitja kapuit a szálloda, immáron Hunguest Hotel Helikon*** néven.

A Hotel Helikon ajánlatait itt találja >

Marad a sportos, aktív turizmus előtérbe helyezése, a megszokott miliő, a csodás Balaton part, a kedvező árak, de ami a legfontosabb, megmarad a vendégszeretet, ami oly sokakat vonzott már a több mint 40 éve üzemelő szálláshelyre. S hogy mi lesz, ami pluszként a vendégeknek vonzerőt jelenthet? A Hunguest láncra jellemző minőség, a programok sokszínűsége, neves fellépők felsorakoztatása és némi felújítás a vendégek kényelme és a tökéletes kikapcsolódás érdekében.

Fergeteges nőnapi nyitó bulival indul a szezon

A szálloda január óta gőzerőkkel dolgozik az átálláson és azon, hogy felkészüljön a vendégek fogadására.Hogyan indítják mégis a tavaszt? Egy kellemes hangulatú nyitó hétvégével, ahol a főszerep a hölgyekélesz, megünnepelve a szebbik nem képviselőit – persze nem elhanyagolva az urakat sem. A Helikon mellett pedig Kocsis Tibor köszönti majd a vendégeket, emelve ezzel a szombat este hangulatát.

Ha éppen azonban nem lenne jó az alkalom ezen a hétvégén az ünneplésre, akkor sincs veszve semmi, hiszen egész március a nyitás jegyében zajlik. A hotel extra akciót hirdet egészen március 31-ig, így aki teheti, vegye az irányt a Balaton fővárosa felé, hogy kipróbálja vagy éppen újra élvezze a Helikon kényeztetését.

Miért éppen Keszthely?

Pár szó végezetül, miért is érdemes száz-kétszáz, akár több száz kilométert is utazni pár napnyi, élményért és kikapcsolódásért.

Balaton part, kristálytiszta levegő, nyugalom, gyönyörű kilátás a környező hegyekre, a Balaton vizére, reggelente az ágyból fekve élvezni a napfelkelte csodás látványát, vendégszeretet, ínycsiklandó gasztronómia, azaz sok olyan fogalom, ami a Balaton miliője és Keszthely hosszú időkre visszanyúló kulturális élete és turizmusa mellett mind-mind hozzájárul az igazán tökéletes pihenéshez.

A Hotel Helikon ajánlatait itt találja >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.