Kezdőlap Balaton

Tavasz, gyerekek, balatoni élmények – Hotel Wellamarin Zamárdi

945

Tavasz, gyerekek, balatoni élmények

Belibbent a május is az ajtókon, és lassan elérkezik az idő, amikor a legtöbb óvodás, kisiskolás és nagyiskolás megkezdi a visszaszámlálást a nyári szünet kezdetéig. Ezzel párhuzamosan a reggelek egyre nehezebben indulnak a családoknak. Az ember lányának (és fiának) erőteljesen gondolkodnia kell azon, hogy mivel „vesztegesse” meg gyermekét, azért, hogy egyáltalán hajlandó legyen kimászni az ágyból és időben elindítani a napot.

Vannak, akik kiskutyát ígérnek, mások vidámparkos hétvégét megint mások pedig plusz zsebpénzt. De azok, akik a nyarat szeretik utazással tölteni, esetleg felajánlhatnak egy „elő nyaralást” a szeretett apróságnak, mondjuk Pünkösdi vagy késő tavaszi hosszúhétvégére.

Ha a ezen hosszú hétvégék számodra is szabadsággal telnek, és szeretnéd ezt az időt a családoddal tölteni, akkor ma már szerencsére számos családbarát szálloda közül választhatsz, melyek színes programokkal várnak.

Napjainkban ugyanis egyre nagyobb tendencia, hogy a szállodák bababarát, gyerekbarát vagy családbarát hotelként üzemelnek. Ezek a szálláshelyek biztosítják, hogy a gyerekek és szüleik is felhőtlenül jól érezzék magukat.

 

De kik is gondoskodnak a gyerkőceid boldogságáról? Hát az animátorok. Ők a szállodai programok szívei-lelkei. Az ő feladatuk, hogy kitalálják, megszervezzék és lebonyolítsák azokat a programokat, amik valódi élményt nyújtanak neked és egész családodnak. A magukra valamennyit adó szállodákat ma már el sem lehet képzelni nélkülük.

A Balaton déli partján Zamárdiban sincs ez másképp. Színes programokkal várnak kicsiket és nagyokat a Hotel Wellamarin****Superior-ban.  Wellarosa és Wellaktív csomagajánlataik keretében napközben a gyerekek és a gyereklelkű felnőttek kézműveskedhetnek, vetélkedhetnek, táncolhatnak és énekelhetnek vidám animátorok valamint a két kabalafigura WellaManó és Wellamari társaságában.

 

A kiemelt időszakok aktív szórakozást kínálnak,- mint Henna, Csillámtetkó, Arcfestés Kicsiknek és nagyoknak, Galamreptetés, Rózsafürdő, Csendes wellness stb.

Esténként pedig fergeteges MiniDISCO és esti mese, avagy ManóMONDA zárja majd a napot. Ha pedig mindez nem lenne elég és még mindig dúlnak a felesleges energiák, akkor minden lurkót vár Black&Orange Wellness részleg beltéri élménymedencéjének gyerekpancsolója, ahol senki nem marad szárazon.

A felnőttek pedig mindeközben újra gyerekké válhatnak, ha bekapcsolódnak a programokba; de dönthetnek a gyermekzsivajtól mentes esti Csendes Wellness pihenés, sportolás vagy szépülés mellett is.

Ha szívesen meglepnéd családodat egy tavaszi hosszúhétvégével a Balaton déli partján, akkor látogassatok el május- június 15. között  Zamárdiba a Hotel Wellamarin****Superior-ba!

 

Foglalj a szálloda honlapján : www.wellamarin.hu/

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email