Kezdőlap Hol nyaraljunk belföldön?

Hotel Kapitány Sümeg Nyaralás

1994

„Vakációzz vissza” a középkorba!
Élménydús nyár a Sümegi Vár lábánál, a Hotel Kapitány****superior Wellness-ben!

Sümegen felépült egy kis mini középkor, a gyönyörűen felújított Vár körül létrejött Magyarország I. Történelmi Élményparkja, melynek közepén áll a Hotel Kapitány Wellness!

Aki itt vakációzik, biztosan nem fog csalódni!

Hogy miért is? Először is azért, mert a város maga az élő történelem! A Sümegi Vár egyike kevés, szinte épen maradt középkori erődünknek! A távolból is gyönyörű, de az igazi kalandok a Várkapun belül kezdődnek! A Vár ma is él, működik a kovács és bognárműhely, a sütőház, számos kiállítás tekinthető meg, kipróbálhatók a korabeli fegyverek, táncosok bukkannak elő, finom borok várják a kóstolni vágyókat!

Aki ide látogat, már vissza is repült a középkorba, megismerheti az akkori várnép életét, hétköznapjait, szokásait, a cseppet sem sötét középkor legfényesebb oldalát!

A történelmi kalandozás fénypontja a lovagi torna bemutató, majd az azt követő középkori lakoma!

A megfáradt harcosokat pedig várja a négycsillag superior szálloda, a mai kor minden kényelmével, 2 emeletes wellness-el, masszázsokkal, éttermekkel! A középkori kalandok szerencsére a szállodában sem érnek véget! A gyerekek itt is tovább élhetik a lovagok és várkisasszonyok életét, számos interaktív foglalkozás, játék segíti őket ebben. A bátrabbak akár a lovagi torna bemutatókon is kipróbálhatják magukat!

A régió első Történelmi Élményparkjában a Vár mellett egy hatalmas középkori játszótér, állatsimogató, a Várcsárda, kiállítások, múzeumok garantálják, hogy senki se unatkozzon! Pár sümegi nap után mindenki feltöltődve, energiával telve, élményekkel és kalandokkal a tarsolyában köszönhet el a Hotel Kapitány-tól és a Sümegi Vártól, amely egész évben visszaVÁR!

A Hotel Kapitány ajánlatait itt találja >

Oszd meg ismerőseiddel is!
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email